|
|
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
yorn
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 11:38 pm Post subject: Praca w Agencji |
|
|
witam.pracuje dla agencj zazwyczaj jest to 6 dni w tygodniu ale czasami pracuje 1 czasami wogole.i moje pytanie brzmi czy agencja musi mi zapewnic jakis okreslony czas pracy np minimum 2 dni albo 3?? |
|
Back to top |
|
|
Jobland.pl Site Admin
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 4:05 am Post subject: |
|
|
Nie, specyfika pracy agencyjnej jest w³a¶nie taka, ¿e nie wymiar czasu pracy jest zmienny - chyba ¿e w Pana umowie (wrunkach zatrudnienia) s± okre¶lone jakie¶ gwarantowane godziny. _________________ ======
Szukasz informacji na temat pracy za granic±? Nie wszystko znajdziesz w polskim Internecie. Skorzystaj z wyszukiwarki: http://www.jobland.pl/aktualnosci/akt.php?id=332
Jobland.pl - praca za granic±. |
|
Back to top |
|
|
yorn
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 9:27 pm Post subject: |
|
|
dzieki za odp i mam jeszcze takie drugie pytanko jakie potrzebowa³ bym dokumety aby przedstawic w polsce ze pracowalem jakis czas w angli np nowemu pracodawcy |
|
Back to top |
|
|
Jobland.pl Site Admin
|
Posted: Thu Jul 31, 2008 7:20 pm Post subject: |
|
|
Po zakoñczeniu pracy agencja wystawi Panu P45 które potwierdzi datê zakoñczenia pracy. To, od kiedy Pan pracowa³ mo¿e Pan udokumentowaæ
- payslipami
- dokumentami z Home Office (WRS)
Mo¿e te¿ Pan poprosiæ agencjê o wystawienie dokumentu, w którym potwierdz±, kiedy Pan dla nich pracowa³. Agencja nie ma jednak obowi±zku wystawiæ takiego dokumentu, choæ nie jest to "fanaberia" i powinni go Panu wystawiæ. _________________ ======
Szukasz informacji na temat pracy za granic±? Nie wszystko znajdziesz w polskim Internecie. Skorzystaj z wyszukiwarki: http://www.jobland.pl/aktualnosci/akt.php?id=332
Jobland.pl - praca za granic±. |
|
Back to top |
|
|
|
|
All times are GMT + 1 Hour
|
Page 1 of 1 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|