|
|
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jobland.pl Site Admin
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 3:47 pm Post subject: Operator obrabiarek manualnych (Anglia) |
|
|
Poszukujemy kandydatów na stanowisko
[b]Operator obrabiarek manualnych[/b]
Wielka Brytania
Nr ref. 734
Pracodawca
Brytyjska firma z siedzib± w centralnej Anglii (okolice Birmingham) specjalizuj±ca siê w produkcji elementów metalowych stosowanych w po³±czeniach przemys³owych (z³±czki, ¶ruby, nity, nakrêtki, wa³y itd.). Firma wykorzystuje ró¿nego rodzaju materia³y: stal czarn±, nierdzewn±, stopy nie¿elazne, tytan, materia³y typu duplex, a jej produkty maj± zastosowanie miêdzy innymi w przemy¶le petrochemicznym, energetycznym i motoryzacyjnym.
Zakres obowi±zków
Praca przy obs³udze obrabiarek manualnych poziomych (capstan lathe). Wykonywanie elementów na podstawie rysunków technicznych. Rozmiary elementów: M-3 do M-50.
Wymagania
• Do¶wiadczenie w obs³udze obrabiarek manualnych (ró¿nego rodzaju metale)
• Ogólne do¶wiadczenie w pracy przy obróbce metalu
• Gotowo¶æ podjêcia sta³ej pracy w Wielkiej Brytanii.
Komunikatywna znajomo¶æ jêzyka angielskiego bêdzie dodatkowym atutem.
Oferujemy
• Sta³± pracê w renomowanej firmie brytyjskiej
• Wynagrodzenie GBP 6.50 na godzinê, nadgodziny p³atne GBP 8.73/h
• P³atny urlop 4 tygodnie w skali roku
• Pomoc w organizacji wyjazdu i zakwaterowania
www.jobland.pl/734 _________________ ======
Szukasz informacji na temat pracy za granic±? Nie wszystko znajdziesz w polskim Internecie. Skorzystaj z wyszukiwarki: http://www.jobland.pl/aktualnosci/akt.php?id=332
Jobland.pl - praca za granic±. |
|
Back to top |
|
|
jerzy47
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:45 pm Post subject: |
|
|
Witam!Jestem zainteresowany oferta pracy .Jestem tokarzem i chetnie podejme sie pracy jako operator obrabiarek.Pracuje w tym zawodzie 20 lat wiec mam doswiadczenie.Pozdrawiam. |
|
Back to top |
|
|
|
|
All times are GMT + 1 Hour
|
Page 1 of 1 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|