|
|
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
k83kinga
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 6:34 pm Post subject: Bezprawne potr±cenia z wyp³aty |
|
|
Przez prawie rok pracowa³am w agencji w Anglii. Agencja ta zapewnia³a równie¿ mieszkania za które pobiera³a 50 funtów tygoniowo od osoby. Na umowie zawartej pomiêdzy mn± a agencj± nie ma ani s³owa o wynajmowaniu mieszkania i pobierania pieniêdzy za nie przy kazdej tygodniowej wyp³acie.
W czerwcu tego roku zosta³am zwolniona i dosta³am tydzieñ czasu na opuszczenie mieszkania. Opu¶ci³am je zgodnie z umow±, ale agencja pobra³a mi na ostatnim payslipie pieni±dze za 2 tygodnie wynajmu zamiast za 1 tydzien (chocia¿ nie sprawia³am ¿adnych problemów i wyprowadzi³am siê w ustalonym terminie).
Gdy posz³am spytaæ siê dlaczego pobrano mi op³atê za wynajem za 2 tygodnie powiedziano mi ¿e to jaka¶ op³ata za licencjê TV, co jest wogóle absurdalne. Do tej pory nie odzyska³am tych pieniêdzy. Gdzie powinnam siê udaæ i co zrobiæ ¿eby odzyskaæ te pieni±dze? Bardzo proszê o pomoc. |
|
Back to top |
|
|
Jobland.pl Site Admin
|
|
Back to top |
|
|
|
|
All times are GMT + 1 Hour
|
Page 1 of 1 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|