|
|
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
deval
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 3:04 pm Post subject: ANGLO-POLISH |
|
|
Ostrzegam wszystkich skuszonych fantastyczn± ofert± pracy dla agencji Anglo-Polish z siedzib± w Londynie. Agencja rekrutuje miêdzy innymi monterów wind. W³a¶cicielem jest anglik ale wiêkszo¶æ zatrudnionych w biurze osób to polki.
D³ugo by opowiadaæ o "profesjonalizmie" i "wsparciu" ze strony agencji. Generalnie na miejscu okazuje siê, ¿e z obiecywanych warunków i zarobków zostaje mo¿e po³owa (a mo¿e i nie). W³a¶ciwie co tydzieñ s± problemy z p³atno¶ciami. A to Pani z biura zapomni o czym¶, a to nie maczasu ¿eby co¶ policzyæ, a ju¿ na kolana powali³o mnie ostatnie t³umaczenie - "g³owa mnie bola³a"...
Pomimo zapewnieñ na ich stronie internetowej - dodzwonienie siê do kogokolwiek w siedzibie firmy graniczy z cudem. Choæ trzeba przyznaæ, ¿e sms-y funkconuj± wzorowo. Ostatnio przys³ano nam zmiany w umowie SMS-em!!! Efekt jest taki, ¿e wiêkszo¶æ tych którzy tu przyjechali skuszeni wspania³ymi warunkami wróci³a do Polski, wraca w ci±gu kilku najbli¿szych tygodni albo intensywnie szuka innej pracy.
ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!
Mój email - deval@orange.pl |
|
Back to top |
|
|
|
|
All times are GMT + 1 Hour
|
Page 1 of 1 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|